joi, 2 ianuarie 2014

Nu te mai stramba!!!

Vi s-a intamplat vreodata sa mergeti la cumparaturi si sa dati peste o vanzatoare care se tot stramba din orice. Fie isi stramba gura, fie isi incrunta privirea, sau in fine, nepoliticos.
Mie personal mi s-a intamplat de multe ori, insa niciodata nu i-am reprosat, nici nu am deschis subiectul pe aceasta tema. Pe tema faptului ca este urat, nepoliticos, si dovada a faptului ca o persoana care se tot stramba din orice poseda o inteligenta extrem de scazuta.

Si nici nu cred ca cineva ar castiga ceva daca i-ar spune verde in fata. Persoanele care se stramba mereu isi imagineaza ca asa sunt mai importante, ca si cand neplacerile de care au ele parte sunt cele mai grave, ele fiind niste persoane extrem de importante, doar ca ceilalti oameni nu observa acest lucru. Daca cineva le spune, fie sub forma de repros, fie ca sfat sau indrumare, ele nu vor accepta niciodata. Din contra se vor stramba si mai mult, dorind sa accentueze importanta lor, si faptul ca cel ce reproseaza este un dobitoc care nu intelege nimic.
Daca esti o persoana care ai astfel de obiceiuri, si din intamplare citesti aceste randuri, gandeste-te la urmatoarele:
  • nu esti singura persoana din lume care are probleme
  • strambandu-te nu vei face lumea mai buna, nici nu iti vei expune un anume punct de vedere, vei fi privita ca o persoana ciudata
  • incercand sa zambesti (chiar si cand te doare maseaua - ex) vei fi mai apreciata si oamenii se vor simti in largul lor langa tine, lucru ce ar fi cu neputinta daca te tot strambi
  • gaseste si tu insuti alte avantaje ale nu te mai stramba!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu