duminică, 2 martie 2014

Cum sa castig la pariuri sportive?

Cum sa nu pierzi la pariuri

Pariurile sportive (ca si loto) - un hobby ce iti poate aduce venituri frumoase daca respecti cateva reguli simple, daca nu: vei pierde (logic).
Sfaturi:
Nu pariati pe mai mult de 7-8 meciuri pe bilet!
          Vad mereu in agentii oameni ce pariaza si 30 de evenimente pe un bilet. Este adevarat ca meciurile sunt (par) usoare, au cote de 1,1, 1, 2,
cote mici.  - Problema consta in faptul ca din 30 de evenimente unul singur poate face o "surpriza" si biletul este pirdut.  - Matematic, cu cat mai multe evenimente pe un bilet, cu atat mai mici sanse de castig.
Nu pariati cu gandul la imbogatire peste noapte!
           Cu 1 Leu pe bilet sa castigi 1 milion RON - imposibil. In unele agenti veti vedea postate la avizier bilete cu castiguri fabuloase. (Exemplu; in data de 'cutare' un bilet cu "n" evenimente a fost castigator  - suma de 500.000 RON).   -   Aceste bilete, castigate de cineva (sau poate nu) sunt pentru reclama. In realitate vei juca o viata intreaga, zi de zi, si nu vei castiga asa ceva.
Multumeste-te cu o cota de 10 (maxim 25) pe bilet!
    Cele mai multe castiguri la pariuri sportive au fost pe bilete unde cotele nu depaseau 30. Poti juca pe favoriti (cote de 1,4 1,5 - pana in maxim 1,75), sau poti alege 3,4 meciuri mai echilibrate cu cote de 2,2 2,4.
      
Nu paria bani multi!
            Multi pariori cred ca la un bilet cu cota de aproximativ10, daca vor paria 100 Lei - vor castiga bani frumosi. Doar ca, pariind bani multi pe un bilet - riscul sa ajungi pe minus este enorm. Sa presupunem ca ai 2000 Lei, si vrei sa pariezi din ei. In doar cateva zile (saptamani) pariind 100 Lei pe bilet (e) risti sa ramai fara nici un ban.     - Desigur ca exista si sansa sa castigi cateva bilete, si atunci sa fii in castig. Cam mica sansa, insa.
Joaca moderat!
Nu juca mai mult de 4 bilete pe zi, si nu investi mai mult decat ai cheltui pe alte banalitati intr-o zi normala!

               Pariuri sportive


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu