luni, 26 noiembrie 2018

Cum să înveți limba franceză de la televizor



Cel mai simplu mod de a învăța o limbă străină este televizorul. Eu așa am învățat engleza. Iar acum așa învață copiii mei franceza.
Cum se procedează?
Depinde de nivelul la care te afli, avansat, mediu sau bâtă. Să presupunem că ești afonă.
Bun. Vei pune televizorul pe France 24, pe acesta il recomand. Dar poți folosi TV5, sau orice alt post tv. de limba franceză. Și televizorul tău va rămâne blocat pe acest canal, și va fi pornit non-stop.
Chiar dacă nu înțelegi mai nimic la începutul nu te lasă bătut! În primele săptămâni te vei familiariza cu limba franceză vorbită în mare măsură, și un pic scrisă.
După aproximativ 3 săptămâni vei lua un dicționar francez-român. Și cuvintele care ți-au rămas în cap, pe care le-ai auzit la televizor, le vei căuta în dicționarul tău.
Ușor, ușor vei începe să simți limba franceză. Vei observa că vei putea imediat identifica pe cineva care nu vorbește fluent franceza, care folosește un dialect.
În funcție de ambiția ta și de cât mult dorești să înveți limba franceză, vei vedea că după 5-8 luni va da rod acest sistem.
Din acest moment pentru a învăța cât mai mult și cât mai bine, vei începe să citești literatură franceză, bloguri în franceză, orice în franceză.
Poți folosi acest sistem simplu și la îndemâna oricui pentru orice limbă străină.
Succes!

Recomandate de pe alte blogguri:
Bărbatul ideal, cum să îl recunoști
De ce femeia modernă nu este fericită?
Cum să ai o viață frumoasă?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu